top of page
Broome-18.jpg

Nick de schrijver. Ik had het zelf nooit gedacht, maar het blijkt iets waar tijd plots een relatief begrip wordt. Door mijn universitaire studies Strategische Communicatiewetenschappen werd ik verplicht om papers te schrijven. De overgrote meerderheid van deze papers werden volbracht met tegenzin. Echter wanneer er een onderwerp aan te pas kwam dat me interesseerde was ik vertrokken en amper te stoppen. Het verplichte pagina-aantal was een hapje en ik bleef schrijven tot IK vond wanneer het voldoende was.

Dit fenomeen is nog steeds in werking. Schrijf ik over onderwerpen die me nauw aan het hart liggen? Dan kan je een tekst verwachten die bomvol passie en overtuiging zit.

 

Nu wat zijn die triggers juist hoor ik je al vragen?

 

Alles wat nog maar in de buurt bij het onderwerp 'reizen' aanleunt fascineert me. Als bewijs mocht ik even aan de slag gaan bij Imagicasa om er blogs neer te typen over allerhande hotels. Daarnaast ben ik gepassioneerd bezig met het optimaliseren van het menselijk lichaam. Tien jaar ben ik reeds aan de slag als personal trainer met een stevige overtuiging dat bewegen een mens beter maakt.
 

bottom of page