top of page

Team America XIII: Introducing

Twintig dagen!


Is te lang voor onze mama’s en papa’s én onze dichtste maten om niets van ons te laten weten. Daarom is het idee er ook gekomen om een blog te starten dat gedurende heel onze reis zal worden upgedate om het thuisfront gerust te stellen en te entertainen…

Omdat het niet vanzelfsprekend is dat iedereen die dit blog leest ook weet wie welke kerel is, is een kleine introductie van Team America wel gepast. Zo’n voorstelling kan het lezen van posts in de toekomst enkel levendiger maken.


Camper Eighties

De Camper met de ‘oude’ vossen bevat zulke figuren én ex-klasgenoten als Koen ‘NBocko’ De Bock, Jan ‘Jean’ Versonnen, Dennis ‘Imler’ Imler en Nick ‘Goosse’ Goossen.Koen De Bock: De ‘originator’ van het idee achter de reis. Een frivool, vleesgeworden vraagteken dat op een kruispunt staat in zijn leven en die zich nog in een staat van volle evolutie begeeft. Juist het nieuws gekregen dat zijn thesis een succes was, is hij op deze trip zorgeloos een vrije vogel. Deze kerel is in staat om letterlijk ALLES grappig te maken. Aspirant Levensgenieter.Jan Versonnen: Afgestudeerd in de verpleging! De kans dat we zijn kennis moeten testen is zeer reëel met deze groep ‘trippers’. Altijd zeer georganiseerd en vooruitdenkend. De ‘Jean’ heeft de Westkust al eens bezocht en wilt ne keer zien hoeveel het er allemaal is verandert. Deze gast staat altijd met zijn voeten op de grond en is dé definitie van ‘Laid Back’.Dennis Imler: Met zijn diploma in de hand en een job dat hem te wachten staat, gaat zijn laatste vakantie als “Joenge Sjnotneus” van start. Volwassenheid staat hem terug op te wachten in België! Hij bencht veel en zoals je kan zien, popt hij wel eens een bottle.Nick Goossen: Samen met Koen De Bock al ervaring in Roadtripperij. Hij kan veel push-ups, heeft teveel vrije tijd en is daarom auteur van dit blog.


Camper Nineties

De Camper met het jeugdig geweld uitsluitend van de gemeente Schoten, bevat Koen Paessens, Kevin ‘Popo’ Paulussen, Pieterjan “PJ” Pauwels en Vincent “Vinny” Vanderheyden.


Koen Paessens: Nog af te wachten of hij zijn diploma heeft behaald, maar het zal hem weinig deren op deze reis. Een mooi cijfer op zijn Sociaal Werk thesis is al binnen en de jongste knaap van het reisgezelschap is klaar om zijn camper te manoeuvreren naar toeristische trekpleisters. DJ Koentjeuh zal met zijn chronische state of happiness de gemoed telkens in positieve sferen brengen.

Kevin Paulussen: De man met connecties die de hele reis op een maandagochtend dan maar gewoon heeft geboekt! Knopen doorhakken en deze “Once in a lifetime” trip gewoon doen zeetem. Onze toekomstige LO specialist staat te Popopelen om te vertrekken en eindelijk zijn handen op het stuur van onze Camper te leggen. (Warning: More Muscle in Real life)Pieterjan Pauwels: The Man die alle (!) slaapplaatsen heeft gefixt en zijn vader voor onze neus duwde om ons eens grondig te briefen hoe het daar in den Amerik allemaal werkt. Nuttige info, details, eigenlijk zowat alles wat Popo nog niet wist, kwam PJ wel te weten. Tevens heeft deze meneer ook wat ervaring in the US of A. Zijn er problemen, reistroubles of andere zaken die dwarsliggen? Bij PJ kan je altijd terecht.


Vincent Vanderheyden: Een late ‘add-on’ aan onze reis. Door de Vinny kwam onze reis goedkoper uit. Als aspirant kinésist kunnen we het ons veroorloven om een matchke te ‘ballen’ op Venice Beach. Qua sfeer en marginale aprèski liederen zal het niet ontbreken in Camper 90’s. Hij is ook STEENrijk.Geen ‘echte’ blogpost dat representabel is voor de toekomstige posts, maar zo worden de ouders toch gerustgesteld dat ze niet met een hoop zwijnen op stap gaan! ( …. )
Nog een klein wist-je-datje over Team America:

Wist je dat Koen De Bock een groot aandeel heeft in de totstandkoming van topreeks Albert II dat momenteel op EEN loopt?

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page