top of page

Team America XIII: Return to San Francisco

Stralende zon, miljoenenstad en een uitgeruste Team America! Ideale 1,2,3 punch.


Lets get started. Mens op de camping zegt dat we beter niet met de auto naar het centrum gaan.


Wat doet Team America?

Met de RV los het centrum in. Cruuiizin’ down the west coast! Viel best goed mee, we zijn het ondertussen wel gewoon!


Plan: Alcatraz bezoeken

Probleem: reserveren en vooruit denken is niet onze sterkste kant! Alternatief: een immens groot park bezoeken.


Na weer ettelijke miles te hiken komen we eindelijk bij de bizon die ons beloofd werd! De meningen verschilde of deze hike wel de moeite waard was. Zeker als de japanse tuinen nog een 13 dollar kosten. Skippen dus….Beetje Indian food in het zonnetje en dan de tram naar het centrum! Koen aka Jack wou absoluut Union Square zien.


Heel mooi, maar onze aandacht werd weer snel afgeleid. niet door vrouwelijk schoon deze keer, maar door een Nike Store van 7 verdiepingen!


Creditkaarten terug in aanslag en kopen kopen! Basketschoenen, sneakers, hoodies, underwear, shirts! There really is no stopping us!


Terug op zoek naar de camper die we ergens geparkeerd hadden op een public parking. Aangekomen werd onze populariteit nog eens bewezen!


Twee dames, die onze camper passeerden moesten en zouden met ons op de foto en ook met ons gaan feesten aan het baseball stadion. Team America slaat uiteraard geen feestje af. Wij te voet, zij met de taxi! Beetje uit het oog uit het hart, want aan het stadion hadden iedereen wel zin om matchke mee te pikken. Ditchen dus die vrouwtjes en gewoon naar binnen.Eénenveertig duizend dolle fans die losgaan op éen van de saaiste sporten teer wereld! Speciaal, maar zeker wel de moeite! Highlights: national anthem en kiss cam!


Na de wedstrijd terug naar de camper en we keren huiswaarts!

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page