top of page

Team America XIII: Vegas Part II & Bryce Canyon

Na een lange eerste nacht in Vegas besloten we om een snipperdag te nemen!


Eens uit slapen, en het wat rustiger aan te doen. Eerst een duik in het zwembad van de camping en wat relaxen. Nu we even niks te doen hadden was het een ideale moment om de stapel kleren eens te wassen. Hier werd pijnlijk duidelijk dat mannen tussen 22 en 24 weinig tot niks afweten van wasmachines… sommige onder ons hebben het blijkbaar zelfs moeilijk met t-shirts op te vouwen!


Even het zwembad inpalmen om alles te drogen, en ondertussen top water volleybal van de bovenste plank! Ietwat verrassend gewonnen door het nochtans onervaren en jong geweld van camper 90`s!Back to business, back to Vegas! Samen met de locals op de bus naar de strip. Vandaag moest en zou er geld gewonnen worden. Vooraleer we daar mee begonnen nog een bumpy ride op de NY rollercoaster voor 14 dollar, maar toch zeker de moeite. Prachtig uitzicht, wat loopkes en schroefkes… kan niet slecht zijn!Dan was het tijd om eindelijk geld te verdienen! Of dat was alvast de bedoeling! De setting was het knappe MGM casino, waar de leeuwen in de lobby blijkbaar de geest hebben gelaten… RIP! Er werd een duidelijk verschillende tactiek gebruikt in team America!


Vinnie opende de debatten met de gutsy all in move op rood! Balen als de uitkomst dan groen is! Nick pakte het iets rustiger aan en bleef enkele uurtjes trouw aan de roulette. Op die tijd heeft hij toch genoeg verdiend om eindelijk een nieuwe gsm te kopen! Naast Nick zat een voorbeeld hoe het er soms aan toe gaat in vegas! Op één uur tijd het budget van heel team America voor deze reis erdoor spelen, ondertussen een rugmassage van 100 dollar, de croupier tippen, en dan met de de glimlach en moeder de vrouw terug naar de hotelkamer! Volgende keer beter meneer!


Ondertussen stapelde de belgenmoppen zich op aan de black Jack tafel van Koen. Blijkbaar kennen ze ons wel, maar rijden we nog met paard en kar in Brugge, veranderd onze populatie als Team America het land verlaat van 12 naar 4 en onze bieren zijn toch niet zo bekend als we denken! Stella zou Italiaans zijn!


Tijd om deze onwetende stad waar valse Kobe`s met verkeerde schoenen staan de bedelen voor foto met hun naast de honderden proppers voor stripclubs en of ze komen vragen `do you like chocolat` zonder iets van cacao af te kennen! Tijd voor iets anders!


Back to Mother Nature


Na een week van miljoenensteden, vol Mustangs en vreemde vogels, maar waar toch iedereen overdreven vriendelijk is en op kijkt naar de zeven reuzen en Vinnie uit dat miniland. En waar ze blijkbaar allemaal vallen voor onze natuurlijke charmes! Gedaan met huizen hoge billboards, enorme flatscreens en wolkenkrabbers!  Tijd om de natuur in dit land te ontdekken!Na een heel korte nacht voor vertrekken we naar het eerste national park! Zion. Een eerste `hike` bracht ons naar watervallen, kleine meertjes en fantastische uitzichten.Dit national park is al perfect uitgerust voor alle toeristen, met bussen, info, wandelpaden etc! Nick, Vinnie, Popo en Koen P. Zorgde al voor een nieuw record met snelste afdaling in national park! You go boys!Ondertussen ontwikkelde Popo en Nick nog nieuw fenomeen! Selfies!Na het park nog eten met een mooi serveuske en een nog mooier uitzicht over velden,bergen en buffels! Heel mooi allemaal! Next stop! Bryce canyon!4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page